Ρωσίδα ταχυδρόμος διανέμει γράμματα με το άλογο [φωτο]


Corfupost.gr - Η Κέρκυρα με μια ματιά

Πρόσωπο της διαδικτυακής πλατφόρμας συναλλαγών AliExpress έγινε μια Ρωσίδα ταχυδρόμος, η οποία κάνει διανομή των γραμμάτων σε χωριά γύρω από τη Μόσχα με το άλογό της.

rus1-e-141117

Μετά από ένα ντοκιμαντέρ για τη δουλειά της που προβλήθηκε σε ένα κινεζικό κανάλι, η ιδιαίτερη ταχυδρόμος έχει αποκτήσει δύο εκατομμύρια θαυμαστές στην Κίνα.

rus2-e-141117

Η Μαρία Ρούμπτσοβα από τη Μόσχα μετακόμισε στα προάστιά της για να εργαστεί για την Ρωσική Ταχυδρομική Υπηρεσία το 2015. Τώρα, η 24χρονη παραδίδει την αλληλογραφία σε 8 χωριά της περιοχής της και σε αντίθεση με άλλους ταχυδρόμους, δεν πάει με τα πόδια ή με ποδήλατο αλλά χρησιμοποιεί το μαύρο της άλογο, που ονομάζεται Cosmos για να κάνει τις παραδόσεις της.

«Η νεαρή γυναίκα εντυπωσίασε τους αξιωματούχους της κινεζικής εταιρείας (AliExpress)… Όταν το ντοκιμαντέρ για την καταπληκτική ταχυδρόμο, προβλήθηκε στην Κίνα, κέρδισε σχεδόν δύο εκατομμύρια οπαδούς», δήλωσε η Ρωσική Ταχυδρομική.

rus3-e-141117

Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε από το τηλεοπτικό σταθμό CGTN της Κίνας και προβλήθηκε τον Οκτώβριο. Το κανάλι ανέφερε πως το 90% των δεμάτων που παραδίδει η Μαρία, η οποία ήταν φιλοξενούμενη στην εκδήλωση του Global Shopping Festival που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη το περασμένο Σαββατοκύριακο, προέρχεται από κινεζικά ηλεκτρονικά καταστήματα.

«Είμαι σίγουρη πως δε θα πάρω μόνο ευχάριστες εντυπώσεις από την Κίνα, αλλά θα λάβω και νέες συμβουλές για το πώς οργανώνεται το ηλεκτρονικό εμπόριο» δήλωσε η Ρούμπτσοβα πριν από το ταξίδι της.

rus4-e-141117

Η Μαρία, όταν δεν παραδίδει γράμματα, φροντίζει δύο άλογα, ένα μοσχάρι, κατσίκες, πάπιες, κότες και τρία σκυλιά.

rus5-e-141117