Φλαμπουράρης: Η τοποθέτηση του Στ. Παππά στον ΟΑΣΘ «χαλάει σε κάποιους τη σούπα»


Corfupost.gr - Η Κέρκυρα με μια ματιά

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, παίρνοντας θέση στην υπόθεση της τοποθέτησης του πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, στην ηγεσία του ΟΑΣΘ, σημειώνει πως «ο Στέλιος Παππάς έχει σταθεί όρθιος στους αγώνες, στις εξορίες και στη ζωή. Προφανώς και δεν θα τον πτοήσουν τώρα οι αήθεις επιθέσεις».

Όπως υπογράμμισε, «είναι προφανές ότι οι επιθέσεις που ήδη δέχεται, οφείλονται στο γεγονός ότι αρχίσει να… χαλάει σε κάποιους τη σούπα».

Αναλυτικά η σχετική δήλωσή του:

«Η επιλογή του Στέλιου Παππά για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι αμιγώς πολιτική.

Οι επιθέσεις που δέχεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα οφείλονται στο γεγονός ότι μπαίνει στη «φωλιά» των φαύλων και με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση έχει αρχίσει ήδη να… χαλάει τη σούπα σε κάποιους.

Είναι ένας άνθρωπος που έχει σταθεί όρθιος στους αγώνες, στις εξορίες και στη ζωή. Προφανώς και δεν θα τον πτοήσουν τώρα οι αήθεις επιθέσεις.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που διαθέτει την ανάλογη τεχνογνωσία και εμπειρία ούτως ώστε να τοποθετηθεί σε μια τέτοια θέση.

Έχοντας ασκήσει το επάγγελμα του οικονομολόγου για περισσότερα από 30 χρόνια και έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια επιλογή μάχης, ενός αγωνιστή της Αριστεράς που για πάνω από 55 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως στα κινήματα και παλεύει για μια καλύτερη κοινωνία».