Από αθλητικογράφος στον ANT1, ψιλικατζής στην Κρήτη [βίντεο]


Corfupost.gr - Η Κέρκυρα με μια ματιά

Ο Κυριάκoς Καψής, ο αθλητικογράφος που γνωρίσαμε μέσα από τον ΑΝΤ1, τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στην Κρήτη και εργάζεται σε μίνι μάρκετ.

«Έφυγα από την Αθήνα ουσιαστικά γιατί είχαν αρχίσει να με χαλάνε κάποια πράγματα. Και αφού με χαλάνε και μπορώ να τα αλλάξω, θα τα αλλάξω. Κάποια στιγμή πρέπει κι εγώ να ζήσω κάποια πράγματα. Ήμουν 15 χρόνια ουσιαστικά κλεισμένος σε ένα καβούκι. Τώρα είμαι 35 χρονών. Ήμουν από 18 χρονών στον ΑΝΤ1. Ήταν δύσκολα τα πρώτα χρόνια. Έκανα 3,5 χρόνια να πληρωθώ. Μετά από συγκυρίες έγινα παρουσιαστής. Έμεινα 6 χρόνια ως παρουσιαστής. Πολύ όμορφα ήταν.

kapsis-e-13917

Κάποια στιγμή έπηξε το κεφάλι μου να δουλεύω όλα τα σαββατοκύριακα όλες τις αργίες, πολλές ώρες. Ήθελα κι εγώ να ζήσω μια φορά σαν άνθρωπος. Τα χρήματα ήταν η αφορμή γιατί μας είπαν ότι θα μας κάνουν μειώσεις. Έψαχνα την αφορμή για να φύγω, απλά δεν ήθελα να χάσω την αποζημίωση μου», εξομολογείται.

Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε η Κρήτη ήταν ο πρώτος σταθμός προτού φύγει για το εξωτερικό. Ήθελε να δοκιμάσει πρώτα να αλλάξει τη ζωή του στο νησί της Ελλάδας, όπου έχει αγαπημένους συγγενείς, και, εάν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο θέλει, θα φύγει στο εξωτερικό.

Ο Κυριάκος Καψής αποκάλυψε, μάλιστα, πως σχεδιάζει να παντρευτεί τον επόμενο Σεπτέμβριο.